feature

Valasrannan virtuaaliset juhannustanssit 2020

Juhannus ilman lavatansseja ei tule kysymykseen! Siksipä löimme viisaat päämme yhteen ja kartoitimme parhaan tavan järjestää teille tunnelmalliset ja tyylikkäät juhannuksen suurtanssiaiset kesällä 2020.

Soitamme Taikakuun ja Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan voimin livenä lauantaina 20.6. klo 20-23 Yläneen Valasrannalla, mutta tanssit tanssitaan tällä kertaa vain vastaanottimien äärellä.
Tapahtuman juontaa Maikki Pisilä.
Striimilähetyksen tuotanto Saha Prod

Virtuaalilipun ostaessasi saat sähköpostiisi linkin sekä henkilökohtaisen koodin, jolla pääset striimausta katsomaan. Samalla koodilla voi olla kirjautuneena kerrallaan vain yhdellä laitteella. Striimi on katsottavissa ja ostettavissa 2 kuukauden ajan vielä juhannuksen jälkeen.

Kuvauspaikkana: Valasranta

Asiakkaiden tekninen tuki katselukoodeille ja avuksi kirjaumiseen juhannustansseihin: [email protected]

Virallinen Facebook-tapahtuma (varo kopioita):
Juhannustanssit 20.6.2020 klo 20-23 #juhannustanssit2020

Lähde mukaan ainutkertaisiin juhannustansseihin!
Lipun hinta kuluineen 11,95 €.

Jos haluat tukea esiintyjää ja maksaa lipusta hieman extraa, voit itse päivittää lipunhintaa korottamalla ja muuttamalla summaa. Kiitos!


Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.